Matematik

Eksamens Opgave fra 2009

13. november 2016 af frederikriber (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen skal finde motoniforhold på denne graf men ved ikke helt hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2016 af PeterValberg

Indsætter dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2016 af mathon

Det fremgår af grafen y= f(x):
at f er
                  voksende i \left [ -\infty;-2 \right [
                  aftagende i \left ] -2;3{,}85 \right [
                  voksende i \left ] 3{,}85;\infty \right ]


Svar #3
13. november 2016 af frederikriber (Slettet)

hvordan når man frem til at sige det er 3 i at den vokser igen 


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2016 af mathon

korrektion efter kontrolmåling.
Det fremgår af grafen y= f(x):
at f er
                  voksende i \left [ -\infty;-2 \right [
                  aftagende i \left ] -2;2{,}56 \right [
                  voksende i \left ] 2{,}56;\infty \right ]


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2016 af StoreNord

Jeg har engang lært, at     -∞   og   ∞      aldrig kunne være med i noget interval?

så jeg ville skrive:               \left ] -\infty;-2 \right [


Skriv et svar til: Eksamens Opgave fra 2009

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.