Matematik

hjælp til opgave

14. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

hej har denne opgave som jeg skal løse i tinspire   en sten, som falder i et frit fald uden luftmodstand, vil sammenhængen mellem x=tid (målt i sekunder) og f(x)=længden af faldet (målt i meter) omtrent kunne beskrives ved funktionen:  f(x) = 4.9*x2    

1)    Hvor lang tid går der, før stenen rammer jorden?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af mathon

x isoleres:
                  f(x)=4{,}9\cdot x^2\; \; \; \; \; \; x\geq 0

                  x=\sqrt{\frac{f(x)}{4{,}9}}                 


Svar #2
14. november 2016 af soer381k

ok tak


Skriv et svar til: hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.