Matematik

Beregn AF

22. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: A-niveau

Hey

Jeg har brug for hjælp til at beregne linjestykket AF

Opgaven er vedhæftet


Svar #1
22. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

Jeg har beregnet linjestykke AC til 50,8 m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2016 af Therk

Hint: Benyt cosinus på den lille (retvinklede) trekant (BDE) for at finde BE = CF og læg det til AC.

Red.: Nøjagtig samme fremgangsmåde som den du brugte for at beregne AC.


Svar #3
22. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

okay, så er det her rigtigt:

AF=79+(17)*Cos(15)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2016 af mathon

Nej!


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2016 af Therk

Hvad? Nej.

AF = AC + BE

Hvorfor 79? Du havde fundet den rigtige længde af AC i #1.


Svar #6
22. november 2016 af NiklasLarsenMolbjerg

jeg har fundet ud af det ;)


Skriv et svar til: Beregn AF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.