Matematik

Hvad betyder ''^'' matematisk? *VIGTIG*

22. november 2016 af Wi11um (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad betyder ''^'' matematisk?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2016 af OliverHviid

Den bliver brugt til potensregning. Man kalder det opløftede tal eksomenten. Fx er 2^2=2*2=4 og 3^4=3*3*3*3=81.

Bare spørg igen hvis du vil vide mere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2016 af Skaljeglavedinelektier

I hvilken sammenhæng?

Som i: 3^2 ?  

3^2 = 32


Svar #3
22. november 2016 af Wi11um (Slettet)

Tusind tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2016 af Serria (Slettet)

3^3 = 1*3*3*3

3^2 = 1*3*3

3^1 = 1*3

3^0 = 1

3^(-1) = 1/3

3^-2 = 1/(3*3)

3^-3 = 1/(3*3*3)


Skriv et svar til: Hvad betyder ''^'' matematisk? *VIGTIG*

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.