Matematik

Hjælp!! - Matematik

23. november 2016 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en/nogen der kan hjælpe mig med den her opgave ?? 

- Tak på forhånd 

Vedhæftet fil: Aflevering 4 HHXB.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2016 af knerken (Slettet)

Overskud = Omsætning - Omkostninger

altså:

P(x) = R(x) - C(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2016 af AMelev

Når du så har P(x) skal du finde max for den på sædvanlig vis ved at bestemme nulpunkter og derefter fortegn for P'(x).


Svar #3
24. november 2016 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet)

tak den opgave har jeg fundet ud af nu, men forstår stadig ikke opgave 1b og 2b 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2016 af AMelev

#2 angiver 1b. 
Hvis du har fundet monotoniforhold for f i 2a, kan du da også finde det for P i 2a) - samme procedure.

I 2b) skal du indsætte i tangentligningen y = f '(x0)·(x - x0) + f(x0), hvor x0 er 1.koordinaten til røringspunktet.


Skriv et svar til: Hjælp!! - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.