Matematik

hjælp til matematik

26. november 2016 af janiw (Slettet) - Niveau: 9. klasse


NOGEN DER KAN HJÆLPE MED AT FORSTÅ DEN HER OPGAVE?


Hvor stor er vinklen v, hvis cos(v)=0,4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2016 af Sahra123 (Slettet)

Cos^-1(0,4) = vinkel 


Svar #2
26. november 2016 af janiw (Slettet)

57,8°

59,2°

53,1°

Afspil

60,5°

50,8°

55,6°

49,7°

hvad mener du det her er svar mulighederne 


Svar #3
26. november 2016 af janiw (Slettet)

svarmulighederne*


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2016 af Sahra123 (Slettet)

Prøv at taste det ind på en lommeregner 


Svar #5
26. november 2016 af janiw (Slettet)

Det giver 0,6 hvilket jeg ikke forstår? Har sagt cos-1(0,4)

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2016 af Sahra123 (Slettet)

Det kan ikke passe - hvor fik du svarmulighederne fra længere oppe^? 


Svar #7
26. november 2016 af janiw (Slettet)

Matematikfessor

Svar #8
26. november 2016 af janiw (Slettet)

Herfra
Vedhæftet fil:IMG_6287.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. november 2016 af Sahra123 (Slettet)

cos^-1(0,4)=66,42° 


Skriv et svar til: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.