Matematik

HJÆLPP MATTT!!!

27. november 2016 af Jasper1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HJÆLP TIL VEDHÆFTET DOKUMENT!!

 

skal bruges imorgen.... plsss hjælp med løsningen

tak.

Vedhæftet fil: Opgave 10.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2016 af StoreNord

Diskriminanten d=b2-4ac

x=\frac{-b\pm \sqrt{b^{2}-4ac}}{2a}=3\; eller \;-5\; n aar \; a=4

Det må da være til at finde ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2016 af StoreNord

\\x=\frac{-b\pm \sqrt{b^{2}-4ac}}{2a}\; \; \; ; a=4\Leftrightarrow \\8x+b=\pm \sqrt{b^{2}-16c}\Leftrightarrow \\24+b=\pm \sqrt{b^{2}-16c} \; \;\; \; og \; \; -40+b=\pm \sqrt{b^{2}-16c}

At sætte de to venstre til at være ens løser ikke noget. Men ved at negere den ene får du b=8.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2016 af StoreNord

De to venstresider med den ene negeret bliver:

24+b=-( -40+b)


Skriv et svar til: HJÆLPP MATTT!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.