Matematik

Integration

07. december 2016 af preunipostgym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP. 

Jeg sidder med et problem og håber at nogen kan hjælpe mig :)

Hvordan udregner jeg integralet: 

∫1/edy

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af peter lind

1/ey = e-y    Brug substitutionen u = -y  du = -dy


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.