Matematik

%% funktion

07. december 2016 af superfisk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp med et eksamensspørgsmål som lyder: 

For en potens udvikling kendes begrebet "%-%" funktion. Du skal anføre hvad der ligger bag dette begreb, herunder anføre et eksempel. 

Har virkelig brug for hjælp, da jeg intet kan finde om det på nettet! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af mathon

                  1+p_y\cdot 10^{-2}=\left (1+p_x\cdot 10^{-2} \right )^a

eller
                  1+r_y=\left (1+r_x \right )^a


Svar #2
07. december 2016 af superfisk (Slettet)

Thanks! 


Skriv et svar til: %% funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.