Matematik

Redegørelse i matematik

07. december 2016 af linimuzz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg er i gang med en matematikopgave og er i tvivl om en opgave. 

Opgaven lyder:

En funktion f er givet ved forskriften   f(x)=\frac{x^2-4x+4} x , x\neq 0

a) Gør rede for, at forskriften for f også kan skrives som f(x)=\frac{(x-2)^2} x ,x\neq 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2016 af fosfor (Slettet)

Gang (x - 2)2 ud


Svar #2
07. december 2016 af linimuzz (Slettet)

Hvordan får man de "+4" når man ganger ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2016 af fosfor (Slettet)

(a+b)2 = a2 + b2 + 2ab

Indsæt  a = x  og  b = -2


Svar #4
08. december 2016 af linimuzz (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Redegørelse i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.