Matematik

EKSPONENTIEL FUNKTION

08. december 2016 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har lavet a og b, men kan ikke finde ud af opg c.

 Håber i vil hjælpe. Opgaven ligger i pdfen.

Vedhæftet fil: Matematik opg 7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2016 af peter lind

løs ligningen 1000 = b*ax


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2016 af Number42 (Slettet)

Tag Logarithmen af f(x) og Log( b* a^x) = Log(b)+ x Log(a)

Lav en lineær regression og find Log(b) og Log(a) (hvis du ikke kan regression så plot det og estimer den linie der passer bedst) du har nu a og b 

Du skulle få: Log(b) = 0.6 og Log(a) =0.2 ( brugte Exels plotte funktion som kan regne den lineære reg ud)


Skriv et svar til: EKSPONENTIEL FUNKTION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.