Matematik

Beregnelse af nulpunkter

15. december 2016 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Se akiv! hvordan beregner jeg det ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2016 af mathias1997

Tegnet +- betyder både plus og minus, så du laver to regnestykker, et med plus og et andet med minus.

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2016 af mathon

          x=\frac{-(-8)\mp \sqrt{88}}{2\cdot 6}=\frac{8\mp 2\sqrt{22}}{2\cdot 6}=\left\{\begin{matrix} \frac{4-\sqrt{22}}{6}\\ \frac{4+\sqrt{22}}{6} \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Beregnelse af nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.