Matematik

Hjælp søges :-)

20. december 2016 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Bevis vha. "kædereglen", at:

\frac{d}{dx}(b*x^{a})=a*b*x^{a-1}

I beviset benyttes at:

\frac{d}{dx}(e^{x})=e^{x} og \frac{d}{dx}(ln(x))=\frac{1}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2016 af Number42 (Slettet)

Det her hænger vist ikke rigtigt sammen.

Der er ikke meget sammensat funktion i det første og det har absolut intet at gøre med anden linie


Skriv et svar til: Hjælp søges :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.