Matematik

Udledning af formel

26. december 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal udlede denne formel. Er der nogle der vil hjælpe mig og fortælle mig hvordan jeg skal gøre? 

\frac{c^2_s*\alpha ^2}{c_s-c_s *\alpha }

Jeg vil så komme frem til denne formel

K_s=c_s *\frac{\alpha ^2}{1-\alpha }         Ostwalds fortyndingslov

Jeg har sel vprøvet en del, men jeg kan bare ikke lige se hvordan jeg skal gøre. Kan man ikke starte med at sige, at c_s går ud med hinanden, men hvor får vi 1 fra og hvordan kan c_s være uden for brøken?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2016 af peter lind

Forkort i tæller og nævner med cs


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2016 af mathon


                              c_s\cdot \frac{\alpha ^2\cdot c_s}{(1-\alpha )\cdot c_s}=K_s

                              c_s\cdot \frac{\alpha ^2}{1-\alpha }=K_s


Skriv et svar til: Udledning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.