Matematik

find maximum and minimum. HJÆLP

03. januar 2017 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

find the coordinates of the critical values of the following function and determind whether they are maximums or minimums

f(x) = x^3 - 3x^2 - 50


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2017 af mathon

kritiske punkter kræver:

                                           f{\, }'(x)=3x^2-6x=3x(x-2)=0

                                                                                    x=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2017 af mathon

    fortegnsvariation
    for f{\, }'(x)\! \! :                 +         0            -           0           +
                         ____________0____________2____________
    monotoni                         lok max              lok min         
    for f(x)\! \! :           voksende          aftagende         voksende
   
                             


Skriv et svar til: find maximum and minimum. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.