Matematik

PI - BEVISER er det her rigtigt?

09. januar 2017 af Matematikmanden1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan i tjekke efter :) tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Ja det er rigtigt nok men du kunne nok ikke gøre det mere besværligt

A= (d-\frac{1}{9} d)^{2} = (\frac{8}{9})^{2}=\frac{64}{81}


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2017 af Number42 (Slettet)

ja der smuttede et d^2 i de to sidste udtryk


Skriv et svar til: PI - BEVISER er det her rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.