Fysik

HJÆLP TIL OPGAVE

09. januar 2017 af nadinhamza (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogen der kan hjælpe med at finde svar frem til de her opgaver, har prøvet på nettet men har ikke kunne finde noget. 

1. Et æble med massen 127g falder frit, hvis den samlede kraft/resulterende kraft på æblet under faldet af 1,24g kan vi beregne æblets acceleration.

Her kommer opgaven:

Find æblets acceleration. 

2. En bil med massen 12000kg accelere i hastigheden. I løbet af 6 sekunder ændres hastigheden fra 40 km/t til 50km/t. 

Her kommer opgaven:

Hvor stor er den resulterende kraft på bilen under accelerationen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2017 af Number42 (Slettet)

Forstår ikke ordlyden af første opgave

anden opgave:

Brug 1) F = m a og 2) v = a t+vo (t = 6 sec, v= 40 Km/t (omregn det til m/s) m = 12000 Kg)

så regn først a ud fra ligning to og så F (kraften) fra ligning 1


Skriv et svar til: HJÆLP TIL OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.