Matematik

isolering af x

12. januar 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skal man gå i gang med, at isoler x? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2017 af 123434 (Slettet)

t=x2/t3

t*t3=x2/t3*t3

t4=x2

√t4=√x2

x=√t4

x=t2


Brugbart svar (2)

Svar #2
12. januar 2017 af mathon

b)
           x^{\frac{1}{2}}=\frac{z}{10-t}\; \; \; \; \; \; \; x\neq10

           x=\left (\frac{z}{10-t} \right )^2


Brugbart svar (2)

Svar #3
12. januar 2017 af mathon

c)
         \frac{2\pi }{x}= w-1\; \; \; \; \; \; \; x\neq0

         \frac{x}{2\pi }=\frac{1}{w-1}\; \; \; \; \; \; \;\; x\neq0\; \wedge\; w\neq1

         x=\frac{2\pi}{ w-1 }

      


Skriv et svar til: isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.