Matematik

Hjælp til ligning

25. januar 2017 af 35350010 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har en ligning som er meget svær. Håber i kan hjælpe.(Husk udregning)

13x= (4+x)² - 3x - (4-x)²


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2017 af PeterValberg

13x = (4+x)² - 3x - (4-x)²
13x = 16 + x2 + 8x - 3x -16 - x2 + 8x 
13x = ..... reducér selv færdig :-)

Kend dine kvadratsætninger,
- se eventuelt video nr. 14, 15 og 18 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. januar 2017 af 35350010 (Slettet)

Mange tak :)

Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.