Matematik

Vektorer i plan

26. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan bestemmer man koordinatsættet til en vektor c, hvis man har fået oplyst følgende: vektor a = 1,-4 

vektor b = -5/2, 2 og at vektor c = vektor a - 2 vektor b


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2017 af Eksperimentalfysikeren

c = a-2b = (ax,ay) - 2(bx,by) = (ax-2bx,ay-2by)


Skriv et svar til: Vektorer i plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.