Matematik

Ligning

27. januar 2017 af teknom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har vedhæftet spørgsmålet.

Vedhæftet fil: Dok1.pdf

Svar #1
27. januar 2017 af teknom (Slettet)

Kan det passer?

Vedhæftet fil:x2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2017 af SuneChr

I ligning (I) er ΔH = 0 og dermed x2 = 0 i ligning (II)
Er der ikke noget galt i dine ligninger? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2017 af SuneChr

Hvis (I) og (II) lægges sammen fås
x_{2}=\frac{\Delta H}{RT}-\frac{\Delta H}{RT*}=\Delta H\left ( \frac{1}{RT}-\frac{1}{RT*} \right )
men kan dette bruges til noget?


Svar #4
27. januar 2017 af teknom (Slettet)

#3

Hvis (I) og (II) lægges sammen fås
x_{2}=\frac{\Delta H}{RT}-\frac{\Delta H}{RT*}=\Delta H\left ( \frac{1}{RT}-\frac{1}{RT*} \right )
men kan dette bruges til noget?

Men er det rigtigt det, gjorde i kommentar 1?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.