Matematik

Betsem s

03. februar 2017 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogle der vil hjælpe med denne opg. 

En funktion s er angivet ved s(x)=6x-x^2

K= et tal større end 2

graen for s, x-aksen og x=s afgrænser et område der har et areal. 

Ik giv mig resultat, bare fortæl hvad man skal gøre fra trin til trin i disse slags opgaver 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2017 af mathon

Tegn i et koordinatsystem parabelstykket

                     s(x)=-x^2+6x=-x(x-6)\; \; \; \; \; \; 0\leq x\leq 6
og
linjestykket
                     x=K  i første kvadrant.
Indse at området M begrænset af grafen for s(x), x-aksen og linjen x=K
har et areal:
                          A=\int_{0}^{K}\left (6x-x^2 \right )\mathrm{d}x
 


       Overskriften bør være: "Bestem arealet"
            

                        


Skriv et svar til: Betsem s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.