Matematik

Hjælp til ligning

10. februar 2017 af Idja (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til at løse spørgsmål to i denne opgave. Jeg har regnet spørgsmål 1 ud og fik følgende funktion:

3x + y = 3

Hvordan løser jeg spørgsmål to?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2017 af mathon

3x + y = 3   er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2017 af mathon

Linjen har jo positiv hældningskoefficient!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2017 af mathon

Du har y=\mathbf{\color{Red} -3}x+3
men linjen har positiv hældningskoefficient!


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2017 af mette48 (Slettet)

f(x)=ax+b                   P (3,12)  og Q (8,27)

a=/(27-12)/(8-3)

indsæt den værdi du får for a  i et af punkterne og isoler b


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. februar 2017 af mathon

#0

Af #4 ser du,
at 
          y=f(x)=\mathbf{\color{Red} 3}x+3

2.
         f(10)= 3\cdot 10+3


         f(x)= 3 x+3=18


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.