Matematik

matematik

10. februar 2017 af janajanajan (Slettet) - Niveau: C-niveau

vil det her være rigtigt, hvis nu jeg skulle få 4 til at stå alene:  4/5=x  ⇔ 5*x=4

eller skal det være sådan her:  4/5=x ⇔ x*5=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2017 af Skaljeglavedinelektier

x · 5 og 5 · x er fuldstændig ens, og måden, det skrives på, har ingen indflydelse. 

Dette skyldes den kommutative lov for gange:

a · b = b · a 

Det samme gælder for plus. 


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.