Matematik

MATEMATIK HJÆLP

12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

TUNELLEN ER 2600 M LANG OG HAR TVÆRSNITTET AREAL PÅ 63,18 

:::::::::::Masse fylden for sten er 3000kg/m3::::::::

Beregn hvor mange tons sten,der er fjernet i alt?

Beregn omkredsenaf tunellens indgang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2017 af mathon

oveført fra men rigtig beregnet

bortsprængt klippevolumen = 164268 m3

borbortsprængt klippemasse = \left (164268\; m^3 \right )\cdot \left (3\; \tfrac{ton}{m^3} \right )=492804\; ton


Svar #2
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

Hvordan har du regnet den første ud? (borsprængt klippevolumen?


Svar #3
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

Jeg forstår ikke din udregning hvor kom de 3 ton fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2017 af Therk

De tre ton per kubikmeter kommer fra #0: "massefylden for sten er 3000kg/m3"


Svar #5
12. februar 2017 af Sofiepedersen101 (Slettet)

men hvordan regnede  i omkredsen af tunellens indgang?;)) 


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.