Matematik

En der kan give mig forklaring på hvordan jeg løser ligningen

12. februar 2017 af hwdhjqd (Slettet) - Niveau: C-niveau

log(x+2)=4
x=

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2017 af AMelev

Opløft 10 i begge sider, og udnyt at 10^ og log ophæver hinanden         10^{log(....)}=.....


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2017 af SuneChr

log (x + 2) = log (104)
Indmaden, i sig selv, er en ligning, som er ensbetydende med den oprindelige ligning.


Svar #3
12. februar 2017 af hwdhjqd (Slettet)

Forstår ikke helt, hvad vil det sige at x bliver?


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2017 af AMelev

log(x+2)=4\Leftrightarrow 10^{log(x+2)}=10^4\Leftrightarrow x+2=10^4\Leftrightarrow x=.....


Svar #5
12. februar 2017 af hwdhjqd (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: En der kan give mig forklaring på hvordan jeg løser ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.