Matematik

areal

16. februar 2017 af juliebimslarsen - Niveau: A-niveau

på forhånd tak.

hej alle jeg har fået stillet en opgave.. 

- i en trekant ABC lABl=8 lBCl=12 og lACl=16 

a) bestem vinkel A = 46,6 grade.. den er jeg med på :) 

- fodpunktet fra højden B kaldes H 

b) bestem arealet af trekant ABH  ? er gået i stå da jeg kun får oplyst 1 side men jeg kender god nok alle vinklerne?

- et andet punkt G placeres på linjestykket AC 

c) bestem lAGl  arelaet af trekanten ABG er lig 20? hjæælp :) taak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2017 af peter lind

b) Beregn en eller begge af de andre sider.Brug for eks at sinus i en retvinklet rekant er modstående katete divideret med hypotenusen

c) Areal = ½|AB||AG|*sin(A)


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.