Matematik

To funktioner er bestemt ved f(x)=x^3 og g(x)=8

23. februar 2017 af augustex1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal aflevere om 30min og kan ikke finde ud af opgaven hjææælp!!! hurtige svær værdsat


Svar #1
23. februar 2017 af augustex1 (Slettet)

#0

AKUT HJÆLP!! Skal aflevere om 30min og kan ikke finde ud af opgaven hjææælp!!! hurtige svær værdsat


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2017 af mathon

Hvad er spørgsmålet?


Svar #3
23. februar 2017 af augustex1 (Slettet)

Hvordan løser jeg denne opgave??? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2017 af PeterValberg

Se video nr. 9 på denne videoliste < LINK > det er fremgangsmåden.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. februar 2017 af mathon

                      A_M=\int_{0}^{2}\left ( 8-x^3 \right )\mathrm{d}x=\left [8x-\tfrac{1}{4}x^4 \right ]_{0}^{2}


Skriv et svar til: To funktioner er bestemt ved f(x)=x^3 og g(x)=8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.