Fysik

Formlen for halveringstid fysik

27. februar 2017 af OscarHgrown (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er formlen for halveringstid i fysik?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2017 af mathon

henfald:
                        N(t)=N_0\cdot e^{-kt}=N_0\cdot a^t                

             T_{\frac{1}{2}}=\frac{\ln(2)}{k}=\frac{-\ln(2)}{-k}=\frac{\ln\left ( \frac{1}{2} \right )}{\ln(a)}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(a)}


Skriv et svar til: Formlen for halveringstid fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.