Matematik

Bekræftelse om min opgave er lavet rigtigt

01. marts 2017 af UchihaItachi - Niveau: Universitet/Videregående

Hej min opgaveformulering er vedhæftet og opgaven er at finde den fuldstændige løsning vha. pansformlen altså: 

y(t)=e^-^P(t)\int e^P(t)*q(t)dt

Vedhæftet fil: 3.PNG

Svar #1
01. marts 2017 af UchihaItachi

Og jeg er kommet frem til dette indtil videre, men er ikke sikker på om det er rigtigt. Se filen


Svar #2
01. marts 2017 af UchihaItachi

HER

Vedhæftet fil:2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2017 af Therk

Jeg tror det ville hjælpe, hvis du lige fik styr på dine opskrevne udtryk. Der mangler vist nogle tuborgklammer ( { } ) for at få en ordentlig syntaks.

y(t) = e^{-P(t)} \int e^{P(t)}q(t)\,\mathrm dt:\\\\ \verb+ y(t) = e^{-P(t)} \int e^{P(t)}q(t)\,\mathrm dt+


Skriv et svar til: Bekræftelse om min opgave er lavet rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.