Matematik

Isoler r i en potensfunktion

02. marts 2017 af Genanskaf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Kan i hjælpe os med at isolere r i ligning nedenfor, så vi har r på den ene side og y på den anden. 

y=3.1684*r^19959

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2017 af mathon

             r^{19959}=\frac{y}{3{,}1684}

             r=\left (\frac{y}{3{,}1684} \right )^{\frac{1}{19959}}


Skriv et svar til: Isoler r i en potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.