Matematik

3 D vektor

09. marts 2017 af linehansen079 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med disse opgaver?

Jeg indsætter et billede af opgaven. Håber der er nogen der kan hjælpe mig igennem det her

Vedhæftet fil: Skærmbillede (171).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2017 af StoreNord

Lav et par vektorer, og kryds dem. Og dividèr med 2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2017 af MatHFlærer

Jamen lav to vektorer CD og CE, så kan du lave et krydsprodukt og derfra bestemme arealet vha formlen

T=1/2|CD×CE|


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2017 af MatHFlærer

a)

483.23m^2

b)

v=50.7^o

c)

(\frac{1306}{65},\frac{2108}{65},\frac{992}{65})

Hvis du får det samme, så sender jeg dig mentalt en pakke Oreo  :-D 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2017 af mathon

c)
       Det søgte skæringspunkt S skal være løsning til to linjers parameterfremstilling:

                    \overrightarrow{OS}=\overrightarrow{OA}+s\cdot \overrightarrow{AC}

                    \overrightarrow{OS}=\overrightarrow{OB}+t\cdot \overrightarrow{BD}

                    \begin{pmatrix} 22\\0 \\ 0 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} -4\\68 \\ 32 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 22\\62 \\ 0 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -4\\-62 \\ 32 \end{pmatrix}


      


Skriv et svar til: 3 D vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.