Matematik

Hjælp til Mat på B. HURTIGT! :)

15. marts 2017 af sandie8210 (Slettet) - Niveau: B-niveau

håber i kan hjælpe der jeg er tidspresset og virkelig kunne bruge hjælp

Vedhæftet fil: Opgave 11.docx

Svar #1
15. marts 2017 af sandie8210 (Slettet)

..........


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2017 af mathon

a)

                  f(t)=10\cdot 0{,}94^t

                  f(0)=10      dvs 10 g til tiden 0.

                  f(t)=10\cdot \left ( (100-6)\% \right )^t      massen aftager med 6% pr år dvs
                                                                     fremføringsfaktoren er 0,94 pr. år.

       


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2017 af mathon

b)
               T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log(\tfrac{1}{2})}{\log(0{,}94)}

               f\left ( t+T_{\frac{1}{2}} \right )=\tfrac{1}{2}\cdot f(t)


Skriv et svar til: Hjælp til Mat på B. HURTIGT! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.