Matematik

x

27. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2017 af OliverHviid

Hvad er spørgsmålet??


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2017 af Number42 (Slettet)

Spørgsmålet har været her før, arealet af det grønne areal skulle findes.

A= Pi 10^2- Pi 5^2= Pi 75


Svar #3
27. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

Skal 75 ganges med pi?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2017 af StoreNord

Ja; rigtige mænd gider ikke lave overflødige gangetegn.           :)


Svar #5
27. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

Nåh, det er derfor, der mangler gangetegn, men så har jeg da lært noget nyt i dag :)

Så 75*Pi=235,5cm2

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2017 af StoreNord

Man skal lære så længe man lever.     57*Pi=235,6


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. marts 2017 af SuneChr

# 5
Man kan godt skrive π ved at gå op i bjælken og klikke på Ω og derefter på π i boksen, der kommer frem.
Her er også mange andre gode tegn, hvis man skulle få brug for dem.
 


Svar #8
28. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

#7 Tak for tippet SuneChr


Svar #9
28. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

Tak!

Men i opgaven står der, at det skal afrundes til to decimaler, men det er da umuligt.


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. marts 2017 af OliverHviid

Hvorfor er det umuligt? Resultatet giver 235,61944... osv. så afrundet bliver det 235,62


Svar #11
28. marts 2017 af Am1a2n3 (Slettet)

Det er ikke korrekt, fordi pi sættes til 3,14.

Men det er afleveret, og jeg opgaven er korrekt, selvom det kun var med en decimal.


Skriv et svar til: x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.