Matematik

Opgave hjælp

29. marts 2017 af Weeke (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP

Jeg er gået lidt i stå med denne opgave, jeg kunne rigtig gerne tænke mig noget hjælp og noget forklaring

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2017 af Number42 (Slettet)

opg a):

du ved hvad der er x og y: x er vægten 75 Kg insættes i forskriften og så har du y = 17,4 *75^{0,25}

opg b): vægten af person A er a og person B er b (siger vi). a = 2 *b

y_{a} = 17,4 (2*b) ^{0,25} \;\; y_{b} = 17,4 b^{0,25}

\frac{y_{a}}{y_{b}}= 2^{0,25}= 1,189

Hvor mange pct er y_{a} så større end  y_{b} ?


Skriv et svar til: Opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.