Fysik

HJÆLP TIL SMÅ FYSIKOPGAVER.

31. marts 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har nu siddet og kæmpet med disse tre opgaver hhv. a,b og c (vedhæftet)

Jeg har brug for hjælp til opgave c, men jeg vil gerne have at I kigger mine svar på a og b igennem. fordi jeg er ikke helt sikre på mine svar.

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2017 af mathon

a)

       Lygteenergiforbrug:
                                          E_{lygter}=P\cdot t=\left (0{,}130\; kW \right )\cdot (3{,}5\; h)=0{,}455\; kWh=1{,}638\; MJ
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2017 af mathon

b)
        motorenergiomsætning:
                                                 E_{motor}=\frac{E_{lygter}}{0{,}78}=2{,}1\; MJ


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2017 af mathon


Skriv et svar til: HJÆLP TIL SMÅ FYSIKOPGAVER.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.