Matematik

OST RUMFANG

03. april 2017 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Har brug for hjælp til ost rumfang

Se venligst vedhæftede fil

Hvilken formel skal bruges?  Hvordan skal tallene sættes ind?

Vedhæftet fil: RUMFANG AF EN OST.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2017 af mathon

                   V=H\cdot G=H\cdot \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2017 af SuneChr

# 0
SP 0304171306.PNG

Vedhæftet fil:SP 0304171306.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
05. april 2017 af SuneChr

.SP 0504170208.PNG

Vedhæftet fil:SP 0504170208.PNG

Skriv et svar til: OST RUMFANG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.