Matematik

opløft i 2

03. april 2017 af NevruzB (Slettet) - Niveau: C-niveau

3,252 + 3,612 + 2,302 = 28,8846

hvordan laver jeg resultatet opløftet i 2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2017 af mathon

           28,8846=  28,8846 · 28,8846


Svar #2
03. april 2017 af NevruzB (Slettet)

Nej altså det her er resultatet på noget i 2.. hvordan kan jeg finde ud af hvilke tal det er?

for jeg brugte formlen a2 + b?2 + c2? = d2


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2017 af mathon

         \sqrt{28{,}8846}


Skriv et svar til: opløft i 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.