Matematik

Ligninger :i

03. april 2017 af Jessen12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Heej, har hjælp til en ligning! 

y = -2x^2 + 4x

Hvad giver den og pleeease, skriv også lige hvordan i regner den ud..


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2017 af mathon

        y=-2x(x-2)


Svar #2
03. april 2017 af Jessen12 (Slettet)

svar 1.

Jeg forstår ikke rigtig hvad du mener med det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2017 af Mathias7878

Hvis du ganger det ud, som mathon har skrevet, fås:
 

y = -2x(x-2) = -2x^2+4x

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2017 af mathon

Hvad er dit præcise spørgsmål?
 
Taler du om parablen y = -2x2 + 4x med nulpunkter og toppunkt?
Taler du om en 2. gradsligning  -2x+ 4x = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. april 2017 af Mathias7878

#4

Hvad er dit præcise spørgsmål?
 
Taler du om parablen y = -2x2 + 4x med nulpunkter og toppunkt?
Taler du om en 2. gradsligning  -2x+ 4x = 0?

Som mathon siger, er det lidt svært at svare på dit spørgsmål, fordi det ikke er en ligning, du har sendt. 

- - -

 

 


Skriv et svar til: Ligninger :i

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.