Matematik

Formel, isolering

08. april 2017 af Camilladamgaard1 - Niveau: 10. klasse

Jeg står med en opgave hvor der står at jeg skal omskrive jeg formlen F - 32 = 1,8C så jeg får isoleret

C (C = ...) 

Hvordan gør man det


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2017 af janhaa

del med 1,8:

C = (F-32)/1,8


Skriv et svar til: Formel, isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.