Matematik

HJÆLP til en opgave

10. april 2017 af Mali4569 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har problemmer med a og b i den vedhæftede fil, nogen der vil hjælpe :-) 

Vedhæftet fil: opgave 10.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2017 af mathon

         P(x)=25x-C(x)=-0{,}025x^3+1{,}3x^2-3x-200

         P{\, }'(x)=-0{,}075x^2+2{,}6x-3

                        P{\, }'(x)=0\; \; \wedge\; \; P(x)>0

                                   x=33{,}4716

Overskuddet er størst ved produktion af 33,5 kg.
                

Positivt overskud:
                                  16{,}904<x<45{,}498


Svar #3
10. april 2017 af Mali4569 (Slettet)

hvad med opgave a? 


Svar #4
10. april 2017 af Mali4569 (Slettet)

altså hvordan kan man se at overskuddet P kan beskrives ved den funktion?


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. april 2017 af mathon

a)
             
 P(x)=25x-C(x)=-0{,}025x^3+1{,}3x^2-3x-200


Svar #6
10. april 2017 af Mali4569 (Slettet)

er nået til b ´eren.. kan ikke finde nogen steder nulpunktsformlen for tredjegradspolynomium? 


Skriv et svar til: HJÆLP til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.