Matematik

MATEMATIK HJÆÆÆLP

10. april 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen af jer der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2017 af janhaa

bruk:

wolframalpha.com


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2017 af Number42 (Slettet)

Du skriver

Plot[2 x+1,x^2+1,2^x,{x,1,5}] 

På wolframalpha


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2017 af Number42 (Slettet)

Plot[2 x+1,x^2+1,2^x,{x,0,5}] er måske bedre, så kan man se at alle tre kurver starter i det samme punkt.  


Svar #4
10. april 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Kan i også hjælpe med den her opgave


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2017 af Eksperimentalfysikeren

Start med at lave en tabel, hvor første række er x-værdier og de tre næste er funktionsværdierne for de tre funktioner. vælg et passende antal x-værdier og skriv dem i x-kækken i hver sin søjle. Regn så funktionsværdierne ud og skriv i de andre felter.

Derefter tegner du et koordinatsystem, hvor x-aksen f.eks går fra -5 til 5 og detsamme for y-aksen. Indtegn så punkterne svarende til de beregnede værdier og prøv så at tegne kurverne gennem punkterne. Hvis der er for langt mellem punkterne, kan du beregne nogle flere.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2017 af Number42 (Slettet)

F(x) = 5 e^x + x^4/4 +C

F(0)=10 => 5+C = 10 => C=5


Svar #7
10. april 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

hvorfor C? 


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.