Matematik

Hvilke tal og hvordan stilles det op

10. april 2017 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se venligst  vedhæftede fil

Har virkeligb rug for hjælp

Kan ikke helt se hvilke tal og hvordan det findes

Vedhæftet fil: HJÆLP.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2017 af hesch (Slettet)

Fælles:  y = ax + b

a = hældning af grafen = dy/dx.  Fx hældningen for f(x) = 3/2   ( tæl tern )

b er y-værdien i skæringspunktet med y-aksen ( x = 0 ).

Så  f(x) = 3/2 * x - 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2017 af Number42 (Slettet)

den gule og den blå har hældningen -1 og f(x) har hældningen 3/2, p(x) har hældningen 0

ligningen for en ret linie med hældning a er y = a(x-xo)+yo hvos (xo,yo) er et punkt linien går igennem.

fx  g(x) = -1(x-2)+1


Skriv et svar til: Hvilke tal og hvordan stilles det op

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.