Matematik

Hvordan regner man omkreds og areal uden at kende længden?

17. april 2017 af hjælpiskolen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Højden på rektanglen er 5, men jeg kender ikke længden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2017 af Plautrup (Slettet)

Er du sikker på at det er et rektangel og ikke et kvadrat?

Hvis ikke, hvad kender man ellers?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2017 af StoreNord

Kald længden    x, så er:

               Omkreds = 5+x+5+x =    2x+10

               Areal =            5*x      =        5x


Skriv et svar til: Hvordan regner man omkreds og areal uden at kende længden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.