Kemi

H3O+ i rent vand? (syre/base)

19. april 2017 af AmeliaHansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

spørgsmålet er omkring syre/baser

Hvad er koncentrationen af H3O+ i rent vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af janhaa

Kw=10^{-14}=([H^+])^2
\\
dvs
\\
[H^+]=10^{-7} M


Skriv et svar til: H3O+ i rent vand? (syre/base)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.