Matematik

gamle opgaver

19. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder lige og repeterer nogle gamle opgave og jeg er dsv gået i stå ved de her to opgave, er der en der evt vil hjælpe mig i gang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2017 af peter lind

a) foretag en lineær regression på de data

b) Beregn L(0) og L(t+1)-L(t)


Svar #3
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

hvordan beregner jeg L(0) og L(t+1)-L(t) ???


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2017 af peter lind

sæt t=0 i formlen for L(t)

Sæt t+1 ind på t's plads og fratæk L(t)


Svar #5
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

kan du uddybe lidt mere..... forstår det ikke rigtigt :(


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. april 2017 af peter lind

L(0) = a*0+b

L(t+1)-L(t) = a(t+1) - ...


Svar #7
20. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

hvad kaldes formlen egentlig


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. april 2017 af peter lind

lineær funktion


Skriv et svar til: gamle opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.