Matematik

funktioner " bi flyver 25km/t " skal bruge hjælp"

21. april 2017 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

 hvordan laver man denne opgave?

http://prntscr.com/ez29e6


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2017 af Number42 (Slettet)

Funktions forskriften angiver hvor langt Bien flyver per tidsenhed. fx f(t) = k t

Hvis du indsætter t = 1 time hvad skal så f(t) blive ?  (altså hvor langt har bien fløjet i en time)

Hvad er k og hvad er det der kan variere i den forskrift?


Svar #2
21. april 2017 af Mario517

Jeg forstår det slet ikke ^;(


Svar #3
21. april 2017 af Mario517

kan du ikke lave en udregning af det, så kan det være jeg vil kunne forstå det :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2017 af Number42 (Slettet)

f(t)= k * t

k = 25 Km/time så f(t) = 25 *t fordi t er i timer og f(t) er i Km.

K er konstanten i forskriften og t og f(t) de variable.

Forskriften er for en ret linie der går gennem (0;0).

Hvis t = 0 så er f(t) =0 og er fx t =8 timer så er f(8) = 25 *8 = 200 Km


Svar #5
21. april 2017 af Mario517

Tusind tak numer42, nu forstod jeg det meget bedre :)


Skriv et svar til: funktioner " bi flyver 25km/t " skal bruge hjælp"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.