Matematik

Matematik aflevering

23. april 2017 af sara588k (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe med denne her!!!!!

SE VEDHÆFTEDE FIL!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2017 af StoreNord

Opskriv denne udvidede cosinusrelation:

     c²=10²+12²-2*10*cos(35)          hvor c er AB.


Svar #2
23. april 2017 af sara588k (Slettet)

når jeg regner får jeg 220 ca hvorfor


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2017 af StoreNord

Det er ikke min skyld.     :)            måske bruger din lommeregner radianer istedet for grader.

-- Hvad der er typisk for disse trekanter, er en grundlinje på 12 og en vinkel på 25. Alt andet flyder.


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2017 af StoreNord

 Undskyld, det var min skyld. Det skal være:

   c²=10²+12²-2*10*12*cos(25º)          hvor c er AB.


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. april 2017 af SuneChr

# 0  1)
       c = 5,146468...
Areal = 25,357096...


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.