Matematik

Isolering af en ligning

24. april 2017 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjææææp, skal isoler K i første opgave og derefter r i denne ligning: L=k-20*log(r)

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2017 af PeterValberg

L = k - 20·log(r)
k = L + 20·log(r)

-----------------------------

L = k - 20·log(r)
k - L = 20·log(r)
(k - L)/20 = log(r)
r = 10((k-L)/20)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. april 2017 af Mathias7878

L = K-20*log(r)

Læg +20*log(r) til på begge sider:

L+20*log(r) = K

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. april 2017 af peter lind

Træk k over på venstre side og divider med -20 Brug dernæst at r = 10log(r)


Skriv et svar til: Isolering af en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.