Fysik

fysik formel

26. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg har hørt om en eller anden "partialtone-formel" jeg er ikke helt sikker på at det er det den kaldes

men den ser sådan her ud:

lambda = 2/n * l

er der nogen der ved om den faktisk bliver kaldt partialtoneformel og hvad n og l står for....

mange tak på forhånd! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2017 af mathon

    For en svingende streng:
                                                     \lambda _n=\frac{1}{n}\cdot \left ( 2L \right )=\left ( \frac{2}{n} \right )\cdot L

      hvor \small n er partialtonenummeret og \small L er strenglængden, når grundtonenummeret er \small 1.


Svar #2
27. april 2017 af Annaduvedhvem (Slettet)

hvad kaldes formlen??


Skriv et svar til: fysik formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.